12
May

Mia in "Het beloofde land" op één

 

De gastheren waren Phara De Aguirre en Wim De Vilder, en de centrale gast was minister-president Kris Peeters. Met de hem kenmerkende beschaafde en beheerste stijl legde hij uit dat het belangrijk is dat na de verkiezingen op 25 mei 2014 zo snel mogelijk regeringen gevormd worden op zowel het regionale als federale niveau. De minister-president ging ook dieper in op het CD&V banenplan dat de ambitie heeft 224.000 banen te scheppen tegen 2019, 30.000 meer dan het Planbureau er verwacht. Hij zegde dat het beter is banen te scheppen dan uitkeringen te schrappen.

Tijdens de uitzending kregen Liesbeth Homans (N-VA) en Freya Van den Bosche (SP.A) de kans hun visie uit te leggen over enkele verkiezingsthema's. Er was geen persoonlijk antagonisme te bespeuren tussen beiden, maar het bleek wel dat hun ideologische uitgangspunten erg ver uit elkaar liggen.

Mia was samen met enkele campagnemedewerkers uitgenodigd om de opname bij de wonen. Er werden voor en na de televisieopname ook foto's met dezen gemaakt die u terugvindt op Flickr (rechts op deze webpagina).

Categorie: 

Volg mij ook via

Volg mij op Flickr

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Twitter